Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Κομματάκι τρελό από Πορτογαλία!


Guys, λίγες ημέρες πριν "εκπνεύσει" το 2015 (πως τα λέω η άτιμη) και σας παρουσιάσω τα 10 τραγούδια που με σημάδεψαν τη χρονιά που μας φεύγει, λέω να αφιερώσω σε εσάς που ακούτε ροκ/πανκ και τα συναφή είδη μουσικής, ένα πανκ/ροκ κομμάτι φρέσκο φρέσκο που σπαρταράει από Πορτογαλία μεριά, και συγκεκριμένα από ένα γκρουπ παιδιών, τους "Bed Legs" οι οποίοι έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Το γκρουπ απαρτίζεται από τους Fernando Fernandes (φωνητικά), Tiago Calcada (κιθάρα), Helder Azevedo (μπάσο) και David Costa (ντραμς).
  Το κομμάτι λέγεται "Vicious" και είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album τους με τίτλο "Black Bottle", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2016. Με τη νέα χρονιά δηλαδή.
Λοιπόν, όπως σας είπα παραπάνω, τα παιδιά έχουν κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά και μουσικά αλλά και σκηνοθετικά στο video clip τους! To αποτέλεσμα είναι πολύ επαγγελματικό και το τραγούδι θα μπορούσε άνετα να γίνει ραδιοφωνική επιτυχία σε ροκ σταθμό. Τσεκάρετε το βίντεο και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω:


Είδατε? Δείξτε τους την αγάπη σας γιατί πραγματικά το αξίζουν!
Μπορείτε να βρείτε τους Bed Legs στο Facebook εδω---> BED LEGS
Kαι στο YouTube εδώ---> Bed Legs Channel

Τα λέμε σε λίγες ημέρες με τη λίστα με τα 10 αγαπημένα μου τραγούδια για το 2015! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου