Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

I "Dance Again" and you "Like It" Tour! UPDATED


Αυτή κι αν είναι περιοδεία! Jennifer Lopez, Enrique Iglesias και το δίδυμο της reggaeton μουσικής Wisin & Yandel υπόσχονται στο κοινό της Αμερικής και όχι μόνο, ότι θα "χορέψουν ξανά" αυτό το καλοκαίρι! Ετοιμαστείτε για πολύ χορό όμως!!
Η "Dance Again World Tour" της Jennifer Lopez, ξεκινάει από τον Παναμά στις 14 Ιουνίου και πραγματοποιώντας συναυλίες σε 7 πόλεις της Λατινικής Αμερικής, τερματίζει στη Βραζιλία, με συναυλίες σε 4(!) διαφορετικές πόλεις!
Στη συνέχεια στη παρέα της προστίθεται ο Enrique Iglesias και οι Wisin & Yandel, συνεχίζοντας μαζί στον Καναδά και στη  Κεντρική Αμερική και ξεκινώντας από το Montreal του Καναδά στις 14 Ιουλίου ρίχνει "Αμερικανική" αυλαία στο Οrlando στις 2 Αυγούστου, μετά από 19 πόλεις-σταθμούς και 24 συναυλίες.
Ωστόσο 24 Σεπτεμβρίου η Jennifer Lopez συνεχίζει μόνη της την ευρωπαική της περιοδεία η οποία ξεκινάει από το Baku του Azerbaijan και τερματίζει στις 20 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι! Και το καλύτερο? 16 Νοεμβρίου η Λατίνα σούπερ στάρ θα βρεθεί για μία μοναδική εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία και για όσους δεν προλάβουν εισιτήρια, 2 μέρες μετά, στις 18 Νοεμβρίου η Jennifer θα βρεθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας!!!! Φύγαμεεεεε...?????
Ασία και Αυστραλία έχουν σειρά μετά και το "Dance Again World Tour" ρίχνει αυλαία στο Brisbane της Αυστραλίας στις 18 Νοεμβρίου.


Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες τη νέα της επιτυχία με τίτλο "Dance Again", στην οποία συνεργάζεται πάλι με τον Pitbull, στοχεύοντας σε μια επιτυχία αντίστοιχη του "On The Floor" και μέχρι στιγμής καλά τα πάει, έχοντας ήδη 75 εκατομμύρια προβολές στο youtube. Το "Dance Again" σημείωσε πρωτιά σε πολλά charts και αποτελεί ένα δυνατό summer hit!


Ο Enrique Iglesias κυκλοφόρησε το τελευταίο του album "Euphoria" το 2010 και στην συνέχεια έκανε περιοδεία για την προώθηση του. To "Euphoria" έβγαλε αρκετά καλά κομμάτια όπως το "I Like It", το "Tonight (I am F***ing You)" και "Dirty Dancer", από τα οποία εμένα προσωπικά κανένα δεν με ενθουσίασε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Τελευταία τον ακούσαμε στο ντουέτο του με την Dev στο "Naked", το οποίο επίσης γνώρισε τεράστια επιτυχία και μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ εθιστικό κομμάτι!

Στις 3 Οκτωβρίου 2011 κυκλοφόρησε το ντουέτο της Jennifer με τον Enrique με τίτλο "Mouth To Mouth", το οποίο από όσο γνωρίζω δεν έγινε και ιδιαίτερα γνωστό. Πολύ άδικο για το συγκεκριμένο τραγούδι καθώς το βρίσκω υπέροχο!!! Απλά το λατρεύω και μου φτιάχνει τη διάθεση όταν το ακούω. Αφήστε που θυμίζει τελείως καλοκαίρι! Ωστόσο δεν γίνεται να μην το τραγουδήσουν μαζί στην περιοδεία τους οπότε θυμηθείτε το γιατί από Σεπτέμβριο θα ακούγεται δυνατά και παντού! Αρκεί να το τραγουδήσουν...( ή να μπει σε καμιά ελληνική διαφήμιση και να ψάχνουν όλοι σαστισμένοι τον τίτλο και τον καλλιτέχνη, όπως γίνεται συνήθως).


Οι Wisin & Yandel τώρα είναι πασίγνωστοι στο χώρο της reggaeton μουσικής και μάλιστα πολύ επιτυχημένοι. Έχουν κυκλοφορήσει 8 album στην Λατινική Αμερική και το νέο τους album "Los Lideres" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου, οπότε στην περιοδεία θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια. Σε εμάς έγιναν γνωστοί μετά την συμμετοχή της Jennifer Lopez στο τραγούδι τους "Follow The Leader" αλλά τα hits τους είναι άπειρα στη Λατινική Αμερική όπως και τα βραβεία τους. Έχουν συνεργαστεί με αρκετά ονόματα όπως Nelly Furtado, Akon, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Kelly, 50 Cent, Sean Kingston, Ricky Martin, Aventura, Gloria Estefan και πολλούς άλλους.


Έχουν συνεργαστεί και με την Jennifer Lopez για το τραγούδι "Follow The Leader", το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους αλλά και με τον Enrique Iglesias πριν 2 χρόνια στο κομμάτι "No Me Digas Que No". Και τα δύο τραγούδια γνώρισαν και γνωρίζουν ακόμα επιτυχία και είμαι σίγουρη ότι μετά την περιοδεία το τραγούδι τους με τον Enrique θα γίνει ακόμα πιο γνωστό.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ χορευτικό σχήμα και τελείως λατινοαμερικάνικο οπότε καταλαβαίνετε...Χορό, διασκέδαση και πάλι χορό περιλαμβάνει αυτή η περιοδεία και τυχεροί όσοι βρεθούν σε κάποια από τις συναυλίες τους! Because they "Follow the leader" and they know how to "Dance Again" and "Like It"!


24 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Παω αααανετα!!! Λεφτα να βρουμε μεχρι τις 31 και φυγαμε!!! :D :D :D

      Διαγραφή
  2. thelw kai gwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mhn me 3exasete e!!! :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα, κλεινω εισιτηρια τωρα, μη μασατε!!! :D :D :D 31 Αυγουστου θα χορευουμε "Dance Again" και "Follow The Leader"!!! :D :D

      Διαγραφή
  3. Και "Follow The Leader"; Σουπερ, και ξέρεις οτι λατρεύω JLO! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπλααα τελειο! Μακαρι τουλαχιστον να κανουν περιοδεια και στην Ευρωπη από Οκτωβριο και να ερθουν καμια Βουλγαρια να παμε! :D :D

      Διαγραφή
  4. ευτυχακο μου απλα συγχαρητηριααααααααααα:P ευχαριστουμε για την πληρη ενημερωση που μας προσφερεις για ολα τ μουσικα νεα.....καταπληκτικη δουλειαααααα :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω παρααααα πολυυυ Μαραιαααααα μου!!!! :D :D :D :D :D

      Διαγραφή
  5. ¡No me lo digas! Ακόμη κι αν δεν περάσουνε από εδώ, και μόνο το νέο είναι σούπερ. Πιστεύω θα κάνουνε τρομερή συναυλία μαζί. Και όντως είναι πολύ καλή η δουλειά σου Ευτυχία μου, γιατί το υλικό είναι πλούσιο κι εκτός αυτού, για τα μουσικά αυτά νέα είχα την ευκαιρία να ενημερώνομαι κατευθείαν από εδώ.
    Great job Eftyhia!Go on!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Porsupuesto! Πραγματικα Ιωαννα, πιστευω θα ειναι φοβερη η περιοδεια τους! Μακαρι να ερθουν και Ευρωπη και μετα μαζευουμε χρηματααααα ;) ;) ;) Σε ευχαριστωωω παρα παρα παρα πολυυυ για τα καλα σου λογια!!! :D :D :D :D :D

      Διαγραφή
  6. Krima pou den exoume thn oikonomikh dunatothta na tous feroume kai sthn Ellada! Tespa pame Boulgaria (pali)!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυυυυ κριμαααα :( :( :( :( και ακομα πιο κριμα που ημασταν μικρες τοτε που γινονταν συναυλιες στην Ελλαδα τυπου Rihanna, Beyonce, Black Eyed Peas, Madonna κτλ και δεν μπορουσαμε να παμε... :( :( :( Παλι καλα που ειναι κοντα η Βουλγαρια!!! :P

      Διαγραφή
  7. Μα επιτέλους μάθετε να ψάχνεται πριν γράψετε το οτιδήποτε!
    Το τουρ της JLo είναι world tour γιατί καλύπτει Αμερική, Αυστραλία, Ασία και Ευρώπη και με τον Ενρίκει συνεργάζονται μόνο για 24 συναυλίες στην Αμερική. Η JLo όμως θα συνεχίσει μόνη της την παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία!
    Και επίσης το ντουέτο των δύο τους δεν κυκλοφόρησε ποτέ, πως να κάνει επιτυχία; Ακυκλοφόρητο τραγούδι είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε, έψαξα πολύ καλά για τη συγκεκριμένη περιοδεία και μέχρι την ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο (1η Ιουνίου αλλά δημοσιεύτηκε στις 5) δεν είχαν ανακοινωθεί οι ευρωπαικές ημερομηνίες ούτε οι υπόλοιπες για Ασία και Αυστραλία. Και νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα οτι αναφέρομαι μόνο στις καλοκαιρινές της συναυλίες στην Αμερική και στη συνέχεια στις ευρωπαικές, οι οποίες ανακοινώθηκαν μετά την δημοσίευση του άρθρου και μας αφορούν έμμεσα σαν Έλληνες fans.
      Για το ντουέτο τώρα που λες, ναι μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει επίσημα στο iTunes αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν άπειρα video στο youtube με το τραγούδι και βρίσκεται στις playlists πολλών ραδιοφωνικών σταθμών ανά τον κόσμο, μπορείς να καταλάβεις αν κάνει επιτυχία ή όχι. Δεν διαφωνώ, μπορεί μετά την περιοδεία τους να κυκλοφορήσει και επίσημα, αν και αμφιβάλλω.
      Επίσης, δεν νομίζω ότι αναφέρω πουθενά ότι η περιοδεία του Enrique ονομάζεται "Like It" εκτός από τον τίτλο, όπου εκεί χρησιμοποίησα απλά ένα τραγούδι του για να συνδυάσω τους δύο καλλιτέχνες. Δηλαδή σα να λέει η Jennifer "Ι dance again and you like it" στον Enrique.
      Αυτά από εμένα και αν έχεις κάποια άλλη ένσταση θα σε παρακαλούσα να τη γράψεις με όνομα και όχι ανώνυμα. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  8. Επίσης το τουρ του Ενρίκει δεν λέγεται "Like It" αλλά "Euphoria"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ευχαρίστως!!!
    Μα οι ημερομηνίες είχαν κυκλοφορήσει πριν μπει ο Ιούνιος καλά-καλά και μάλιστα έχεις και κάποιες ημερομηνίες ήδη μέσα στο άρθρο σου για την Ευρώπη. Και επίσης, το τουρ στην Ευρώπη ξεκινάει στις 24 Σεπτ. απ το Αζερμπαϊτζάν και όχι 5 Οκτ. απ την Λισαβόνα όπως λες!

    Όπως και να 'χει δεν μπορείς να λες για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι πως κάνει επιτυχία ή όχι γιατί δεν υπάρχει τπτ επίσημο. Δεν υπάρχει πρόμο και προώθηση. Υπάρχουν πάρα πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια στο youtube, και απλώς αυτό είναι ένα απ αυτά που (όπως γίνεται πάντα) η Ελλάδα "έκλεψε" τα δικαιώματα και το παίζει στα ραδίφωνα απ' εδώ και απ' κει. Αυτό είναι παράνομο και δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα απ κάτι τέτοιο. Είναι τελείως άδικο και για τους δύο γιατί είναι μια φοβερή δουλεία που αν όντως κυκλοφορούσε θα έσκιζε.
    Και ενημερωτικά το μόνο που ετοίμασαν με το τουρ είναι ένα νέο κομμάτι που λέγεται "Physical" και έχει κυκλοφορήσει μονάχα ένα απόσπασμα αυτού.
    Θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε μαζί μου πριν γράψετε το οτιδήποτε για το τουρ: alxthss@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έγραφα το άρθρο οι μόνες ημερομηνίες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν για την Αμερική και λίγες ημέρες μετά για την Ευρώπη, έχοντας σαν αφετηρία την Πορτογαλία, και θεώρησα καλό να το γράψω γιατί όπως σου είπα μας αφορά έμμεσα. Οι υπόλοιπες πρέπει να προστέθηκαν πιο μετά και γι αυτό δεν έχω γράψει, δεν έκανα update στο άρθρο. Και είμαι πολύ σίγουρη γιατί έμπαινα στη σελίδα της Jennifer Lopez και στο facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα της ώστε να βρω πληροφορίες για την περιοδεία.
      Για το τραγούδι τώρα, έχεις δίκιο απλά δεν ανέφερα ότι έκανε ή δεν έκανε επιτυχία, είπα απλά ότι δεν έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό. Και από όσο γνωρίζω δεν έπαιζε μόνο σε ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όταν έγραφα το άρθρο, είχα διαβάσει σε ένα site, το Idolator, ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και επίσημα το "Mouth 2 Mouth" και το ανέφερα με αυτήν την προοπτική.
      Όσο για το "Physical" δεν υπήρχε πουθενά όταν γραφόταν αυτό το άρθρο. Είναι πολύ πρόσφατη η κυκλοφορία του, οπότε δεν θα μπορούσα να το βρω κάπου.

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν για να κλείσει εδώ το θέμα, το ότι δεν τις βρήκες δεν σημαίνει πως δεν κυκλοφόρησαν κίολας. Το wikipedia ήταν απ την πρώτη στιγμή ενημερωμένο απ΄μένα τον ίδιο και γι'αυτό ξέρω κάτι παραπάνω για τις κυκλοφορίες των ημερομηνιών. Εξ άλλου το τουρ της Jennifer είχε ήδη ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου απ' την Λατινική Αμερική και εμφανιζόταν μόνη της, όπως θα κάνει και στην Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία. Ο Ενρίκε δεν θα συμμετάσχει στο υπόλοιπο τουρ και αυτό Επιβάλλεται να διορθωθεί κατά την γνώμη μου. Όπως επιβάλλεται να ενημερώσετε το άρθρο με την ημερομηνία της Τουρκίας, γιατί μας αφορά εξίσου.
      Και επίσης το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε η Jennifer με τις σελίδες της δεν σημαίνει πως είχαν ήδη κυκλοφορήσει επίσημα οι ημερομηνίες, όπως έγινε και πρόσφατα με τις συναυλίες της Αυστραλίας. Η Jennifer επίσημα απ'τις σελίδες της δεν έχει ενημερώσει για τις 5 συναυλίες που θα κάνει στην Αυστραλία, αλλά η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

      Και όσο για το 'Physican', το πρόσθεσα ενημερωτικά!

      Διαγραφή
    3. Αν δεν ηταν κάπου γράμμενες, που να τις βρω??? Να παρω τηλέφωνο την ίδια την Jennifer να μου τις πει?? Βασικά, θυμήσου αν έγραψες στο wiki τις ημερομηνίες πριν την 1η Ιουνίου, αν και αμφιβάλλω πολύ.
      Και προφανώς και δεν ασχολείται η ίδια η Jennifer με τις σελίδες της, τι λέμε τώρα, έχει άτομα που πληρώνονται για αυτό το σκοπό και έχουν υποχρέωση να γράφουν για ό,τι την αφορά. Θεωρώ τεράστια παράλειψη το να μην έχουν γράψει για την Αυστραλία και γενικά για κάποιες ημερομηνίες, οπότε δεν ήταν δικό μου λάθος το ότι παρέλειψα μερικές τότε που έγραφα το άρθρο.
      Θα διορθωθούν τώρα, γιατί το σχόλιο σου ήταν μια καλή αφορμή για update.

      Διαγραφή
    4. Δεν είπα να πάρεις τηλέφωνο την ίδια απλά θεώρησα πως έπρεπε να παραληφθούν κάποια σχόλια του τύπου "μόνο world tour δεν είναι" κτλπ! Εμένα αυτό με χάλασε! Το ότι δεν είστε καλά ενημερωμένοι όσο εμείς οι φανς είναι λογικό.
      Γι'αυτό έκανα κ εγώ το σχόλιο για να σας ενημερώσω για το πως έχουν τα πράγματα, γιατί είναι κρίμα. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε παραποιήσει τα πάντα γι'αυτό το τουρ και μετά απ ένα σημείο γίνεται ενοχλητικό.
      Και όσο για τις ημερομηνίες θυμάμαι καλά πως ήταν ακόμη Μάϊος όταν πρόσθεσα τις πρώτες. Ρίξτε μια ματιά και πάλι στο wiki γιατί ενημερώθηκε μόλις χθες απ μένα τον ίδιο. Ίσως σας βοηθήσει για το update....

      Διαγραφή
    5. Oκ τότε, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και ετοιμάζεται το update! :)

      Διαγραφή
    6. ;) ;) ;) ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! ;)

      Διαγραφή
    7. τπτ ρε... πλάκα κάνεις! τιμή μου. ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο τρόπος μου! και ότι άλλο με χρειαστείς για το θέμα (ή για άλλα θέματα της συγκεκριμένης) σού είπα που να με βρεις ;)

      Διαγραφή