Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!


Ναι, καλά το καταλάβατε! To Boombox πάει διακοπές! Μετά από 5 μήνες δουλειάς και παρουσίασης νέων καλλιτεχνών, ήρθε η ώρα το Βoombox να φορτίσει τις μπαταρίες του. Και φυσικά να επιστρέψει δριμύτερο τον Σεπτέμβριο με νέα μουσικά θέματα για συζήτηση και πολλούς νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι μας απασχολούν ήδη ή πρόκειται να μας απασχολήσουν στο μέλλον.
Ωστόσο, μην ξεχάσετε ότι τον Aύγουστο...:
  1. Κυκλοφορεί στις 27 Αυγούστου το πρώτο album της Rita Ora με τίτλο "ORA" στα ράφια των δισκοπωλείων, οπότε μην αμελήσετε να το αγοράσετε ή έστω να του ρίξετε μια "ακουστική" ματιά!
  2. Στις 31 Αυγούστου οι Backstreet Boys θα κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από 7 χρόνια, καθώς θα τραγουδήσουν στο Summer Concert Series!
  3. Nα έχετε το νου σας για νέες κυκλοφορίες και νέα τραγούδια, τα οποία μπορεί να σημαδέψουν το καλοκαίρι σας!
  4. Απλά να περάσετε τέλεια παρέα με καλή μουσική!
Μαζί με το Boombox πάνε και οι καλλιτέχνες διακοπές, είτε κάνοντας περιοδεία σε διάφορες χώρες και πόλεις είτε απλά αλωνίζοντας όλες τις παραλίες του Ειρηνικού και του Ατλαντικού.

H Rihanna έχει πάρει σβάρνα όλα τα νησιά και τις ακτές της Καραιβικής αλλά επιτέλους κάνει κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και καιρό--> ΔΙΑΚΟΠΕΣ!


H Jennifer Lopez βρίσκεται στη "Dance Again" περιοδεία της στη Λατινική Αμερική ωστόσο βρίσκει χρόνο να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον καλό της Casper Smart.


Σε περιοδεία βρίσκεται και η Βασίλισσα της Ποπ, Madonna, η οποία προωθεί το album της "MDNA" μέσω του "MDNA Tour", στο οποίο έχει πραγματοποιήσει πολλές προκλητικές εμφανίσεις και συνεχίζει ακάθεκτη!

Και μιας που μιλάμε για περιοδείες, η Lady Gaga πραγματοποιεί την τρίτη της περιοδεία "Born This Way Ball Tour" και ξεσηκώνει τα πλήθη ενώ πρόσφατα ψηφίστηκε ως η πιο επιτυχημένη συναυλιακή γυναίκα καλλιτέχνης για το 2012 και όχι άδικα.


H Cher Lloyd, η οποία μου φαίνεται ότι σοβαρεύτηκε απότομα,  βρίσκεται στην Αμερική και προωθεί...τον εαυτό της ενώ παράλληλα βρίσκεται και στο studio και ηχογραφεί το νέο της album. Διακοπές πότε θα κάνει???


Kαι η Rita Ora βρίσκεται στο στούντιο και κάποια έκπληξη μας ετοιμάζει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της στο twitter: 


Και η Cheryl συνεχίζει απτόητη τη δουλειά, καθώς τη βλέπουμε στα γυρίσματα του νέου της video clip "Under The Sun", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!


H Nicki Minaj βρίσκεται και αυτή στη πρώτη της περιοδεία στη Νότια Αμερική, χωρίς όμως να κάνει διακοπές αλλά το αντίθετο δηλαδή περισσότερες εμφανίσεις σε εκπομπές. 


H Katy Perry προωθεί την πρώτη 3D ταινία της "Part Of Me" και βρίσκεται σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο, παρακολουθώντας την πρεμιέρα της ταινίας της σε καθεμία από αυτές τις πόλεις.
Πολληηηηη δουλειά έπεσε, μόνο η Rihanna το διασκεδάζει και απολαμβάνει τις διακοπές της...
Keep Calm Girls and Enjoy Summer!!!

Ραντεβοοοουυυυυυύ το Σεπτέμβρηηηη, καλές διακοπές σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου