Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Cheryl (Cole): She is bringing sexy back!


Μετά από ένα διαζύγιο, μια "μάχη" με την αρρώστια Μαλάρια και πολλές εμφανίσεις σαν κριτής του Αμερικάνικου X-Factor, η Cheryl, πρώην Cole- νυν σκέτο Cheryl, επιστρέφει!!! Αλλά πως μπήκε η Cheryl στη ζωή μας?
Θα περάσω πολύ συνοπτικά την καριέρα της με τις Girls Aloud, καθώς δεν τις είχα και σε ιδιαίτερη εκτίμηση σαν συγκρότημα και θα επικεντρωθώ κυρίως στην μετέπειτα σόλο καριέρα της και στην δυναμική επιστροφή της.
Η καριέρα της Cheryl ξεκίνησε το 2002 με τη συμμετοχή της στο reality show "Popstars The Rivals" κάτι αντίστοιχο με το δικό μας "Popstars" απ όπου δημιουργήθηκαν οι Hi-5. Στην Αγγλία με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν οι Girls Aloud, οι οποίες αποτελούνταν από τις Cheryl Tweedy, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Sarah Harding και Kimberley Walsh. Το πρώτο τους τραγούδι ήταν το "Sound From The Underground", το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2002 και παρέμεινε ένα μήνα στην κορυφή. Οι Girls Aloud μετά από 7 χρόνια, κάπου το 2009 αποφάσισαν να κάνουν ένα δισκογραφικό διάλειμμα, το οποίο μάλλον έχει παρακρατήσει. :P Τελοσπάντων, το αγαπημένο μου τραγούδι των Girls Aloud είναι το "Biology", το οποίο κατά τη γνώμη μου ήταν πολυυυυ καλοοοο!


Kαι εδώ ξεκινάει η σόλο καριέρα της Cheryl! Η πρώτη εμφάνιση της σαν σόλο τραγουδίστρια έγινε στο τραγούδι "Heartbreaker" του Will.I.Am το 2008. Όχι ότι τραγουδούσε κάτι παραπάνω από ένα "You are a heartbreaker" και "Let's Break It Down" αλλά δεν πειράζει, κρατούσε τα υπόλοιπα για το πρώτο σόλο album της, το οποίο δεν άργησε να έρθει.


Toν Απρίλιο λοιπόν του 2009 ξεκίνησε να δουλεύει το πρώτο της σόλο album και στις 26 Οκτωβρίου  του 2009 κυκλοφόρησε. Το "3 Worlds" πούλησε τρελά και έγινε πλατινένιο σε μόλις 10 ημέρες από την κυκλοφορία του, πουλώντας πάνω από 300.000 αντίτυπα ενώ αργότερα κατάφερε και έγινε τριπλά πλατινένιο. Όχι και άσχημα για την Cheryl.

Από το "3 Words" κυκλοφόρησαν 3 singles( τυχαίο;) , τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το πρώτο της single και προπομπός του album της ήταν το "Fight For This Love" με το οποίο έγινε ευρέως γνωστή στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο. Το "Fight For This Love" αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο single της από το δίσκο της καθώς ανακηρύχθηκε το 4ο single με τις περισσότερες πωλήσεις στη Βρετανία για το 2009. Οι προβολές του στο youtube από την 1η Δεκεμβρίου 2009 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει τα 35μιση εκατομμύρια, κάνοντας το πιο επιτυχημένο τραγούδι και videoclip της Cheryl. Παρεπιπτόντως είναι ΘΕΑΡΑΑΑ στο videoclip και το συγκεκριμένο στυλ που έχει υιοθετήσει της πάει εξαιρετικά.


Μέσα στον Ιανουάριο η Cheryl κυκλοφορεί το 2ο single του album και title track "3 Words" στο οποίο συνεργάζεται με τον Will.I.Am των Black Eyed Peas, ξεπληρώνοντας της έτσι τη συμμετοχή στο "Heartbreaker". To "3 Words" μπορεί να μην είχε την ίδια πορεία με το "Fight For This Love" αλλά βρέθηκε στην 4η θέση του UK Charts και στην 7η στο top 5 σε Βρετανία και Ιρλανδία. Εμένα προσωπικά δεν με ξετρέλανε. Οι στίχοι είναι πολύ όμορφοι αλλά η μουσική δεν με προσέλκυσε.


Σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορεί και το 3ο single του album, το οποίο είναι το "Parachute" (εδώ κάπου αρχίζω και χειροκροτάω δυνατά και χαίρομαι σα χαζό καθως το ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩ αυτό το τραγούδι). To "Parachute" λοιπόν είναι το αμέσως επόμενο μετά το "Fight For This Love" πιο επιτυχημένο της single και "χτυπάει" 5αδα στο top 5 Βρετανίας και Ιρλανδίας ενώ λίγο αργότερα γίνεται "ασημένιο". Το videoclip επίσης ήταν υποψήφιο στα Brit Awards ενώ μέχρι στιγμής έχει 21 εκατομμύρια προβολές στο youtube. 'Εχω να πω ότι αυτό το τραγούδι απλά το λατρεύω ενώ την άνοιξη του 2010 έπαιζε ασταμάτητα στα ακουστικά μου και στα ηχεία μου. Το θεωρώ το πιο ωραίο τραγούδι που έχει βγάλει η Cheryl μέχρι την άνοιξη του 2012 καθώς μετά κυκλοφόρησε το...Θα μάθετε παρακάτω. Απολαύστε το "Parachute" προς το παρόν.


Το 2010 ήταν μια επεισοδιακή χρονιά για τη Cheryl καθώς συνέβησαν πολλά στη ζωή της. Αρχικά, το Φεβρουάριο του 2010 κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σύζυγός της από το 2004 και ποδοσφαιριστής της Chelsea, Ashley Cole την έχει απατήσει, ναι καλά διαβάζετε, με 5(!) διαφορετικές γυναίκες! Μα ΠΟΙΟΣ άντρας απατάει ΤΕΤΟΙΑ γυναίκα???? What The F**k !!!!
Λίγο αργότερα βγήκε το διαζύγιο τους και όταν η Cheryl ρωτήθηκε από ένα δημοσιογράφο αν θα κρατήσει το επίθετο του πρώην άντρα της, δήλωσε: "Όχι αλλά δεν το άλλαξα πριν βγει το διαζύγιο γιατί θα ήταν "προσβολή" για το γάμο μου." Ρίχνοντας έτσι τα καρφιά της στον κύριο Cole.
Τον Ιούλιο του 2010, η Cheryl προσβλήθηκε από τη νόσο Μαλάρια μετά από ένα ταξίδι της στην Τανζανία. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό και όλα πήγαν καλά για τη Cheryl.

1η Νοεμβρίου κυκλοφορεί το 2ο album της Βρετανίδας τραγουδίστριας "Messy Little Raindrops"

Ο συγκεκριμένος δίσκος από όσο γνωρίζω δεν γνώρισε και ΤΗΝ επιτυχία αλλά τα πήγε σχετικά καλά παρόλο που το NME το χαρακτήρισε το χειρότερο album του 2010. Ωστόσο το πρώτο single του album με τίτλο "Promise This" χάρισε στην Cheryl το δεύτερο #1 single στα charts μετά το "Fight For This Love". Καλό τραγούδι, όχι πολύ εθιστικό αλλά να είχαμε να λέγαμε. Τόσα πέρασε η Cheryl εκείνη τη χρονιά, μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις.


Λιγότερο γνωστό έγινε το δεύτερο και τελευταίο single του album. Το "The Flood" είναι μια ήρεμη μπαλάντα με λίγο beat να ακούγεται εκεί στο βάθος, η οποία κυκλοφόρησε επίσημα στις 3 Ιανουαρίου 2011, αν και το videoclip κυκλοφόρησε σχεδόν 1μιση μήνα νωρίτερα, στις 24 Νοεμβρίου. Το "The Flood", μετά την επίσημη κυκλοφορία του φιγούραρε στην 18η θέση του UK chart και δεν προχώρησε παραπάνω. Ομολογώ ότι δεν το είχα καν ακουστά μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησα το συγκεκριμένο άρθρο. Ε, κατά τη γνώμη μου, δεν έχανα και τίποτα. :P


Kαι...τουρουμ, τουρουμ, φτάνουμε στη στιγμή που όλοι περιμέναμε!!! Η Cheryl μετά από διάστημα 1μιση χρόνου επιστρέφει με νέο album! (Χειροκρότημα παρακαλώ!) Τον Ιούλιο του 2011 έγινε γνωστό ότι η Cheryl ηχογραφεί το 3ο album της, το οποίο ονομάζεται "A Million Lights" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου δηλαδή σε ένα μήνα ακριβώς! Can't Wait! Για το συγκεκριμένο album έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τα οποία βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του όπως Will.I.Am, Calvin Harris, Taio Cruz και Far East Movement ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για ντουέτα με Rihanna και Christina Aguilera καθώς και για τραγούδι προερχόμενο από τη Lana Del Rey.
*Δείτε το artwork του "A Million Lights"*


Στις 19 Απριλίου κυκλοφορεί, όχι επίσημα, το πρώτο single του νέου της album με τίτλο "Call My Name". Εντάξει τι να πούμε για το συγκεκριμένο τραγούδι...Ένα όνομα θα πω...Calvin Harris. Nαι ο δημιουργός των τεράστιων επιτυχιών της Rihanna "We Found Love" και "Where Have You Been", βρίσκεται πίσω από το νέο single της Cheryl. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Calvin Harris ανέβηκε πολύυυυυ ψηλά στην εκτίμησή μου μετά την κυκλοφορία του "We Found Love". Πριν μου φαινόταν λίγο χλιαρός. Το "Call My Name" είναι η ιδανικότερη επιλογή που θα μπορούσε να έχει κάνει η Cheryl για την επιστροφή της. Πολύ δυνατό κομμάτι, χορευτικό και εθιστικόοοοοοοοο! Το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα και το ίδιο θα κάνει πιστεύω και ο υπόλοιπος κόσμος μετά την επίσημη κυκλοφορία του στις 10 Ιουνίου. Το videoclip του "Call My Name" κυκλοφόρησε στις 2 Μαίου και ήδη έχει συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια προβολές. Οι 10.000 είναι σίγουρα από εμένα :P Μου αρέσει πολύ η χορογραφία του videoclip και αν θέλει και η Cheryl μπορεί να με πάρει μαζί της σαν χορεύτρια στην επόμενη περιοδεία της! Δεν βρίσκω το λόγο να διαφωνήσει. :P


Μετά από περιπέτειες υγείας, απιστίες, διαζύγια, η Cheryl είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ και μας αποδεικνύει ότι δεν την πτοεί τίποτα. Αναμένουμε με ανυπομονησία το νέο της album, καθώς το πρώτο δείγμα ήταν πολύ καλό και μας κάνει να ανυπομονούμε για τα επόμενα. Σημειώστε ότι πλέον δεν ονομάζεται Cheryl Cole αλλά σκέτο Cheryl, οπότε έτσι θα την βρίσκεται από εδώ και πέρα στις αναζητήσεις σας. Γιατί Cheryl την γνωρίσαμε και σαν Cheryl κάνει την δυναμική επιστροφή της.
Keep up with the good work, girl!

15 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, κι εγωωωωω!!! Ευχαριστωωω πολυυυ ομορφια μου! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΑΑΑΙΙΙ, CHERYL IS BACK!!! Αγαπω, μπραβο Ευτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, ηταν παραγγελία πολλών οποτε... ;) Ευχαριστωω πολυυ :D :D :D

      Διαγραφή
  3. H pio wraia gunaika ths Agglias, mh sou pw kai olhs ths Eurwphs! Kouklara!!! Ante kai ta tragoudia ths kati lene... :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θωμα, αμα θελεις πες μας καμια φορα και τη γνωμη σου για τη μουσικη των κοριτσιων, οχι μονο για την εμφανιση! χαχαχαχααχα :P :P :P

      Διαγραφή
  4. εεεε! ΘΕΑΡΑ τι να λέμε... την αγαπώωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα, ειναι φοβερηηη η ατιμη!!

      Διαγραφή
    2. άντε ετοιμάσου για Λονδίνο... A Million Lights Tour baby... :pp

      Διαγραφή
    3. Eιμαι πανετοιμηηηη!!! Να κανει κανα διαγωνισμο το tralala να αυτοπροταθουμε και να αυτοκληρωθουμε να παμε!!! :P :P :P

      Διαγραφή
    4. hahahahah! νομίζω πρέπει να το προτείνουμε στον Θάνο..... :pp

      Διαγραφή
    5. Εγω ειμαι μεσα!! Να του το προτεινουμε, θα κανουμε αποκλειστικο ρεπορταζ για την περιοδεια της! ;) ;) ;)

      Διαγραφή
    6. auto auto autooooo! ante 3ekiname na prhzoume apo shmera... ;)

      Διαγραφή