Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Nicki, what's wrong with you girl?


Σε αυτό το άρθρο θα κράξω λίγο τη Nicki Minaj, σας προειδοποιώ. Και θα την κράξω όχι γιατί την αντιπαθώ αλλά επειδή μου αρέσει πολύ και αγαπάω το style της, τα τραγούδια της και τις τρελές εκφράσεις του προσώπου της! Βασικά λάθος γραμματικό χρόνο χρησιμοποίησα...Αγαπούσα το style της και τη μουσική της μέχρι να αρχίσει να μεταμορφώνεται σε φτηνό αντίγραφο της Lil' Kim και slut! Και γι'αυτό ακριβώς θα γράψω στο άρθρο μου...Για τη μεταμόρφωση της Nicki Minaj!
H Onika Tanya Maraj, γνωστή ως Nicki Minaj, εμφανίστηκε σοβαρά στη μουσική βιομηχανία το Νοέμβριο του 2010 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της album "Pink Friday" το οποίο έβγαλε αρκετά καλά τραγούδια όπως το "Check It Out" με τον Will.i.am και το "Moment 4 Life" με τον Drake.


Σε αυτό ακριβώς το διάστημα η Nicki ήταν SUPERB! Τραγούδια φυσιολογικά και με τη Nicki σε ευχάριστους ραπ ρυθμούς! Το στυλάκι της ένας συνδυασμός φουτουριστικού girly και popstreet.



Eγώ προσωπικά την έμαθα από τη συνεργασία της με τον David Guetta (thanks to my George) για το τραγούδι "Where Them Girls At". Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση και έψαξα τα προηγούμενα τραγούδια της και ήταν πολύ συμπαθητικά όλα. Από τότε άρχισα να την παρακολουθώ...


Μέχρι αυτό το σημείο όλα καλά με τη Nicki! Οι κριτικές που λαμβάνει για τη μουσική της είναι πολύ καλές και χαρακτηρίζεται ως "Rising Star" από το Billboard. Kαι τότε κυκλοφορεί το "Super Bass" και ξεκινάει η κατρακύλα.........Sorry Nicki αλλά θα γίνω πολύ κακιά από εδώ και κάτω...
Γιατί κούκλα μου γυρίζεις videoclip soft porn??? Τι σου έφταιγε το τραγούδι και το ρήμαξες? Γιατί το "Super Bass" κατά τη γνώμη μου είναι ένα ελαφρύ ευχάριστο pop/ rap τραγούδι και καλή σπατάλη χρόνου. Το videoclip όμως...no ,no και no girl!!!! Στο youtube ανεβαίνουν τα videoclip σου, όχι στο youporn! Οκ, το παραδέχομαι έχουν και τα δύο το -you- μπροστά και μπορεί να μπερδεύτηκες αλλά δε νομίζω γιατί η συνέχεια ήταν ανάλογη...


ΣΟΚ!!! Μόλις είδα ότι το "Super Bass" έχει σχεδόν 248 εκατομμύρια προβολές!!! Ουάου, πιστεύω ότι όλες οι προβολές πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά για το τραγούδι! :P Τέλος πάντων από εκεί και πέρα άρχισε να μας δείχνει περισσότερο τα μέρη του σώματός της πάρα τη φωνή της.
Kαι η συνέχεια έρχεται με το τραγικό "Stupid Hoe" και to τραγικότερο videoclip, στο οποίο πάλι φέρεται σαν "δευτεράντζα"! Kαι η αρνητική αξιολόγηση είναι σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι η θετική! Κάτι λέει αυτό...ότι ούτε και οι "στερημένοι" δεν προτιμούν το videoclip της! Και πολύ ζήλος ρε παιδί μου μέσα εκεί στο κλουβί...Μάλλον θέλει να μας αποδείξει μέσω του videoclip ότι είναι η ίδια "Stupid Hoe" !!!


Kαι ακολουθούν εμφανίσεις τέτοιου τύπου:


 

Οκεεειιι Nicki, το πιάσαμε το νόημα!! Και για να μας αποτελειώσει κυκλοφόρησε και το videoclip του "Beez In The Trap", το οποίο κινείται στο ίδιο τραγικό μουσικό ύφος αλλά και θεματολογία videoclip. Και αναρωτιέμαι...ΓΙΑΤΙ Nicki το κάνεις αυτό στον εαυτό σου κοπέλα μου? Νομίζεις ότι έτσι θα πουλήσεις περισσότερα albums? Χα, δεν στα είπανε καλά!


Και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι πρόσφατα δήλωσε ότι δεν χρησιμοποιεί το sex για να πουλήσει δίσκους αλλά είναι ράπερ και της βγαίνει αυθόρμητα...! Μμμ... ομολογουμένως δεν θα ήθελα να δω τον Eminem ή τον Jay-Z σε παρόμοια φάση :P.
Αυτό που θέλω λοιπόν να πω μετά από όλα αυτά είναι ότι η Νicki Minaj αν και μου άρεσε πάρα πολύ στην αρχή, τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου τη δίνει. Όχι γιατί κυκλοφορεί και συμπεριφέρεται σαν τσόλι, ούτε γιατί ο δεύτερος δίσκος της "Pink Friday: Roman Reloaded" απλά δεν ακούγεται αλλά επειδή I miss the old Nicki :(. Γαμάτη, με απίστευτες εκφράσεις προσώπου, χειρονομίες και τραγούδια αρκετά καλά.
Αγαπητή μου Nicki, δεν ξεπουλιούνται όλα για χάρη του χρήματος. Και ναι είσαι ράπερ, όχι στριπτιτζού! Ελπίζω να το καταλάβεις σύντομα...!!!
Τελειώνοντας, σας παραθέτω το πρώτο της videoclip και το πιο πρόσφατο videoclip που έχει κυκλοφορήσει απλά για να καταλάβετε την τεράστια μετάλλαξή της!
WE WANT YOU BACK NICKI!!!


8 σχόλια:

  1. loipon nikoula,arxise n sumwrfonesaistis upodei3eis aliws s b[epw n katebaineis grhgora apo kei p eisai ;) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα,αυτο ακριβως!!! Αντε γιατι πολυ πορνοσταρ το εχει δει! :P

      Διαγραφή
  2. Den mou aresei h Minaj opws exei ginei twra. Prin htan pio glukia kai ta tragoudia polu kalutera. Twra opws na nai exei ginei. Kalos sxoliasmos Eutixia ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε εμενα γι αυτο αλλωστε εγραψα και το αρθρο ;) Ευχαριστω πολυυυ! :)

      Διαγραφή
  3. Πειραζει που εμενα η Nicki Minaj μου αρεσει τωρα;;; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά μ' αρέσει όπως γράφεις εσύ... Good job! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω παρα πολυ Ναντια μου!!! Να 'σαι καλα!! Μεινε συντονισμενη στο boombox γιατι τα καλυτερα ερχονται ;) ;) ;)

      Διαγραφή