Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το "Born This Way Ball Tour" ξεκίνησε! Εσύ όμως τι γνωρίζεις για τη νέα περιοδεία της Lady GaGa?



H τρίτη παγκόσμια περιοδεία της Lady GaGa, είναι γεγονός! Μετά το "The Fame Ball Tour" το 2009 και το "The Monster Ball Tour" το 2010-2011, η Lady GaGa βρίσκεται ξανά στους "δρόμους" για να χαρίσει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά.
Η ανακοίνωση για το "Born This Way Ball Tour" έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2011 και παρόλο που η Lady GaGa ήθελε να να ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης περιοδείας της "..για να φαίνεται σαν συνέχεια του The Monster Ball Tour", η έναρξη κηρύχθηκε στις 27 Απριλίου 2012 από την πόλη της Σεούλ.
Το "Haus Of GaGa" μαζί με την Lady GaGa ανέλαβαν τον σχεδιασμό της περιοδείας, τις πόλεις-σταθμούς που θα επισκεφθούν ενώ ο Georgio Armani ανέλαβε τον σχεδιασμό των κοστουμιών της Mother Monster.













Η Lady GaGa δήλωσε πως το "Born This Way Ball Tour" είναι μια electro-metal-pop opera και "The tale of the Beginning, the genesis of the Kingdom of Fame" και συμπληρώνει " Πως γεννηθήκαμε και πως θα πεθάνουμε γιορτάζοντας". Και κάπου εδώ μπαίνει ο Σφακιανάκης και τραγουδάει "Τα Γενέθλια". :P
H Lady GaGa στις 6 Φεβρουαρίου ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter ένα σκίτσο από το πως θα είναι το σκηνικό και ο χώρος συναυλιών. Και το κεντρικό κομμάτι του χώρου, το ονόμασε "The Monster Pit", στο οποίο θα βρίσκονται οι πιο φανατικοί θαυμαστές της GaGa και φυσικά όσοι φτάνουν πρώτοι στο χώρο της εκάστοτε συναυλίας. Ποιος είναι όμως ο σκοπός ύπαρξης του "The Monster Pit? Κάθε βράδυ το "Haus Of GaGa" θα επιλέγει θαυμαστές από το Monster Pit, οι οποίοι θα οδηγούνται backstage για να γνωρίσουν από κοντά τη Lady GaGa.

Επίσης το πρώτο άτομο που θα βρίσκεται μπροστά από τη Lady GaGa μέσα στο "The Monster Pit" θα λαμβάνει ένα κλειδί, το οποίο συμβολικά ανοίγει τον συγκεκριμένο χώρο. Στη συνέχεια θα λαμβάνει και το σχετικό αναμνηστικό βραβείο.


Αριστερά βλέπετε το κλειδί του "The Monster Pit" και δεξιά μια τυχερή fan, η οποία έφτασε πρώτη στον χώρο, έλαβε το κλειδί και στη συνέχεια το σχετικό βραβείο.



Σαν Openings Acts μαζί της θα βρίσκονται το συγκρότημα "The Darkness" και η Lady Starlight για τις ημερομηνίες της Ευρώπης και οι Zedd για τις ημερομηνίες στην Ασία και στην Αυστραλία. H Lady GaGa τραγουδάει γύρω στα 30 τραγούδια ενώ έχει χωρισμένα τα κομμάτια που θα τραγουδήσει σε 5 θεματικές ενότητες.
Η περιοδεία λοιπόν ξεκίνησε από τη Σεούλ στις 27 Απριλίου και θα ρίξει αυλαία για το 2012 στη Βαρκελώνη στις 6 Οκτωβρίου. Και στις αρχές του 2013 η περιοδεία συνεχίζεται στην Αμερική, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ημερομηνίες και σχετικές λεπτομέρειες.
Οι ευρωπαικές πόλεις οι οποίες θα επισκεφτεί η Lady GaGa, με σειρά ημερομηνίας, είναι οι Σόφια (14/8), Βουκουρέστι (16/8), Βιέννη (18/8), Λιθουανία (21/8), Ρίγα (23/8), Ταλίν (25/8), Ελσίνκι (27 και 30/8), Στοκχόλμη (31/8), Κοπεγχάγη (2 και 4/9), Κολονία (5 και 8/9), Λονδίνο (9/9), Μάντσεστερ (11/9), Δουβλίνο( 15 και 17/9), Άμστερνταμ (18/9), Παρίσι (22/9), Ανόβερο (24 και 26/9), Ζυρίχη (27 και 29/9), Αμβέρσα (30/9), Μιλάνο (2/10), Νίκαια (4/10) και Βαρκελώνη (6/10).

--> Εσύ σε ποιο σταθμό θα δεις τη Lady GaGa live? <--

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις πρώτες συναυλίες της περιοδείας, οι οποίες μαρτυρούν το φαντασμαγορικό θέαμα και μας κάνουν να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να πεταχτούμε στη Βουλγαρία στις 14 Αυγούστου για να την απολαύσουμε και να γίνουμε κι εμείς μέρος αυτού του απίθανου θεάματος. Τα εισιτήρια μάλιστα διατίθενται στο Ticket House σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι τιμές ξεκινούν από 38,50 ευρώ, τα οποία ενδεχομένως έχουν εξαντληθεί, και στην συνέχεια οι τιμές είναι οι εξής: 71.50, 82.50, 93.50, 99 και 115.50 ευρώ.
Τι λέτε? Πάμε Βουλγαρία?








































































5 σχόλια:

  1. Kai den pame??? hahahaha, dipla einai, pou leei o logos :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αν πάω σε αυτό το πράγμα, αμέσως μετά θα αυτοκτονήσω :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, γιατί όχι? Και οι συναυλίες-υπερπαραγωγή της Lady GaGa έχουν τη φάση τους! :P

      Διαγραφή
    2. έχουν φάση για κάποιους... για μένα καθόλου! μου θυμίζουν "μουσικό θρίλερ on stage"! μακρυά κ αγαπημένοι με την κυρία :p

      Διαγραφή