Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"Dance Again"--> Το νέο τραγούδι της Jennifer Lopez!


Το νέο τραγούδι της Jennifer Lopez είναι εδώ! Το "Dance Again" έκανε σήμερα την επίσημη ραδιοφωνική κυκλοφορία του και ήδη οι προβολές του τραγουδιού στο youtube έχουν φτάσει τις 308.621 σε λιγότερο από 24 ώρες!

Την Δευτέρα 2 Απριλίου το "Dance Again" θα κυκλοφορήσει επίσημα στο iTunes και θα είναι διαθέσιμο για download από τους fans ενώ την Πέμπτη 5 Απριλίου η Jennifer Lopez θα παρουσιάσει στο live του American Idol το επίσημο videoclip του τραγουδιού.

Στο "Dance Again" συμμετέχει ο Pitbull θυμίζοντάς μας την συνεργασία τους στο "On The Floor" το οποίο γνώρισε Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α επιτυχία, κάτι που αναμένεται να γίνει και με αυτό το κομμάτι.(Κατά τη γνώμη μου δύσκολα καθώς το "On The Floor" είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι που έχει βγάλει ever η Jennifer!)

Anyway, το "Dance Again" δεν αποτελεί κομμάτι του δίσκου της "Love?", είναι ένα brand new song άρα   να περιμένουμε νέα δισκογραφική δουλειά από την Λατίνα τραγουδίστρια σύντομα..?

Ακούστε το "Dance Again" και πείτε μου τη γνώμη σας...Θα γίνει το νέο "On The Floor"?


8 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!! Αλλά το "On the floor" ήταν πολύ καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα Μαριεύα! Δύσκολα κάποιο άλλο κομμάτι της Jennifer Lopez θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία όπως το "On The Floor"!

      Διαγραφή
  2. Tην αγαπαω απλα και αγαπαω οποιο τραγουδι βγαζει! Θεαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι ναι, ειναι φοβερη και τα τελευταια χρονια έχει μια ακρως ανοδικη πορεια! Χα, για μερικους καλλιτεχνες η καριερα ξεκιναει μετα τα 30 ;)

      Διαγραφή
  3. mporei n mhn einai t kalutero tragoudi ALLA apo 2:35 k meta apla skizei ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kι εμενα μου αρεσει πολυ απο εκεινο το σημειο και μετα Τζωρτζινα!!! :D

      Διαγραφή