Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

To νέο single της Rihanna!



Όλοι αναρωτιόνταν ποιο θα είναι το επόμενο single της Rihanna. Το ''Birthday Cake'' και το '''Talk That Talk'' ήταν τα δύο επικρατέστερα! Αρχικά, η εταιρεία της Rihanna είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ως το επόμενο single της το ''Talk That Talk'' το οποίο είναι συνεργασία με τον Jay-Z, o οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας της, ''Roc Nation''.

Όμως μετά την κυκλοφορία του remix του ''Birthday Cake'' με τον Chris Brown, το συγκεκριμένο κομμάτι έγινε πολύ δημοφιλές και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί άρχισαν να το συμπεριλαμβάνουν στην playlist τους και να το παίζουν όλο και πιο συχνά, βάζοντας σε σκέψεις τους υπεύθυνους της δισκογραφικής εταιρείας της Rihanna.

Τελικά η Rihanna έδωσε τη σκυτάλη στους fans της να αποφασίσουν μέσω twitter για το επόμενο single  και το όνομα αυτού....Where Have You Been!!! Η Rihanna έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το κομμάτι και σε λίγες μέρες θα το έχουμε μπροστά στις οθόνες μας!

Λίγο outsider το κομμάτι καθώς εγώ προτιμούσα το ''Talk That Talk'' ως πιο δυνατό για single αλλά  για να το διαλέγουν οι fans προβλέπεται μεγάλη επιτυχία όπως άλλωστε σε όλα τα single της Rihanna με τελευταίο το ''You Da One''  το οποίο μέχρι στιγμής έχει γύρω στις 49 εκατομμύρια προβολές στο youtube. Aς ακούσουμε λοιπόν το ''Where Have You Been'' και θέλω να μου πείτε...Αξίζει για τρίτο single της Rihanna?

2 σχόλια:

  1. Aληθεια;;;; Δεν το περιμενα...το Birthday Cake μου αρεσε πολυ! Καλα κι αυτο κατι λεει αφου ειναι του Calvin Harris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα το "Talk That Talk" αλλα εχω φάει μεγάλο κολλημα τωρα τελευταια και με το "Where Have You Been".

      Διαγραφή